Opinia Timisoarei

Motociclist izbit de o masina la Timisoara. Ce greseala a facut un sofer de 19 ani. Foto

TIMISOARA. Accident de circulatie vineri seara la intersectia Martirilor cu Rebreanu. Un motociclist a fost lovit de o masina.

CITESTE SI: A batut grindina in Timis, oamenii au primit mesaje RO Alert de Cod Rosu de vijelie pe telefoane. Strazi din Timisoara si localitati fara curent electric. Video

Un tanar de 19 ani conducea o masina catre strada Casa Tineretului. Ajuns la intrersectia cu bulevardul Liviu Rebreanu, tanarul a vrut sa se intoarca catre Giroc. In timpul manevrei nu a fost suficient de atent si a acrosat cu moticiclist care circula regulamentar din sens opus.

Motociclistul a fost trantit pe asfalt.

Un tanar de 19 a condus un autoturism pe Calea Martirilor dinspre Giroc inspre strada Cluj, iar la un moment dat, la intersectia cu strada Liviu Rebreanu a surprins si acrosat un motociclist in varsta de 34 de ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv barbatul in varsta de 34 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause inainte de a conduce.

 

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version