Opinia Timisoarei

Motociclist izbit de o masina la Timisoara! Accident in intersectia Calea Sagului cu Rebreanu! VIDEO!

 

TIMISOARA. Trafic dat peste cap in intersectia Calea Sagului cu bulevardul Liviu Rebreanu din pricina unui accident! Un motociclist a fost lovit in plin de o masina chiar pe liniile de tramvai. Tanarul de 19 ani aflat pe motor a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat de urgenta la Spitalul Judetean Timisoara pentru ingrijiri.


Tramvaiele care circulau dinspre Dambovita spre Spitalul Judetean si invers au fost blocate pe sine, iar masinile au circulat cu dificultate timp de cateva zeci de minute.

Un autoturism Logan in care se aflau 2 tineri venea pe Calea Sagului, a intrat in intersectie si a virat la stanga spre bulevrdul Liviu Rebreanu. Se pare ca soferul nu i-a acordat prioritate motociclistului care venea pe Sagului dinspre pod spre centrul orasului. Masina l-a lovit in plin si l-a azvarlit de pe motor chiar pe sinele de tramvai.

Tinerii au coborat imediat din masina ca sa-i acorde motociclistului primul ajutor si au sunat la 112 sa ceara interventia unui echipaj SMURD. Politistii i-au intocmit soferului dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Tanarul ranit a ajuns pe mainile medicilor de la Spitalul Judetean Timisoara pentru investigatii. Din fericire, leziunile nu sunt grave.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version