Opinia Timisoarei

Motociclist izbit de o masina intr-un accident la Timisoara! Soferul intorcea pe linia de tramvai si i-a taiat fata, in Dambovita. FOTO!

TIMISOARA. Accident grav intre Calea Sagului si terasa Nora, pe bulevardul Dambovita! O manevra inconstienta a unui sofer l-a bagat in spital pe un motociclist.

Totul s-a intamplat miercuri seara cand conducatorul unui Logan care venea dinspre Sagului catre Nora s-a decis brusc sa intoarca. Aceasta fara sa tina seama ca sunt sinele de tramvai si dubla linie continua, sustin martorii.

In timp ce intorcea autoturismul, nu a observat ca un motociclist venea catre intersectia cu bulevardul Liviu Rebreanu. Masina l-a lovit in plin cu partea din spate.

Barbatul aflat pe motocicleta a fost azvarlit cativa metri, iar motorul s-a prabusit pe sinele de tramvai.

Un echipaj SMURD chemat in ajutor de trecatorii care au fost martori la accident a sosit in mare graba in zona. Medicii l-au preluat pe motociclist si l-au transportat de urgenta la Spitalul Judetean Timisoara pentru ingrijiri. Spun ca barbatul a avut mare noroc ca purta casca.

Motocicleta s-a facut praf, iar Loganul a suferit si el avarii serioase.

Din pricina accidentului, traficul pe bulevardul Dambovita s-a desfasurat cu dificultate cateva zeci de minute. A fost data peste cap si circulatia tramvaielor care au stationat o vreme in zona pana cand si-au reluat drumul.
Soferul risca dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si va ramane fara carnet.

Exit mobile version