Opinia Timisoarei

Motociclist de 19 ani ranit dupa ce a fost izbit de o masina. Soferul era baut

Grav accident de circulatie. Un tanar motociclist a ajuns la spital, dupa impactul cu o masina.

CITESTE SI: Viraj provocator pentru o soferita pe o strada din Timisoara. S-a rasturnat cu masina in mijlocul drumului. Foto 

Accidentul a avut loc intr-o intersectie din Bocsa. Un sofer in varsta de 53 de ani conducea pe strada 1 Decembrie 1918 catre Resita. La un moment dat barbatul a vrut sa faca virajul la stanga si sa intre pe strada Teilor, insa nu a acordat prioritate de trecere unui tanar care circula din sens opus pe o motocicleta. In urma impactului, motociclistul a fost aruncat pe sosea.

La fata locului au ajuns echipaje ale salvarii si politiei. Motociclistul ranit a fost preluat de ambulanta si dus la spital. Oamenii legii l-au pus si pe el si pe sofer sa sufle in etilotest. Daca in cazul primului rezultatul a fost zero, aparatul a aratat ca soferul bause inainte de a urca la volan.

Un conducator auto de 53 de ani, din Bocsa, conducea un autoturism, pe strada 1 Decembrie 1918, in directia Resita, la un moment dat ar fi intentionat sa vireze la stanga pe strada Teilor, moment in care a intrat in coliziune cu o motocicleta care circula pe celalalt sens, condusa de un tanar de 19 ani din localitate. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporală a motociclistului, care a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale medicale. Cei doi conducători auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultand in cazul conducatorului autoturismului o alcoolemie de 0.53 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar in cazul celuilalt conducator auto rezultatul a fost 0„, transmit reprezentamntii IPJ Timis.

Politistii au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta alcoolului.

Exit mobile version