Opinia Timisoarei

Motociclist de 19 ani din Timisoara, mort dupa ce s-a izbit violent de un parapet. Foto

Tragedie sambata dupa-amiaza pe o sosea din judetul Arad.

CITESTE SI: Masina in flacari pe Autostrada Vestului, in apropiere de Timisoara. Au intervenit de urgenta pompierii 

Nenorocirea s-a produs intre localitatile Conop si Otvos. Un tanar in varsta de 19 ani din Timisoara a pierdut controlul motocicletei, a derapat si s-a izbit puternic de un parapet de pe marginea drumului.

Cei care au trecut prin zona accidentului au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei si politiei.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru tanarul motociclist.

La o verificare mai atenta in baza de date, politistii au aflat ca barbatul nu avea permis pentru a conduce acea motocicleta.

Oamenii legii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Din cercetări a reieșit că un tânăr de 19 ani, din municipiul Timișoara care conducea o motocicletă pe D.N.7, dinspre Odvoș spre Conop, la kilometrul 495+807 ar fi derapat ajungând într-un parapet. În urma impactului a rezultat decesul motociclistului. De asemenea, în urma verificărilor a reieșit că acesta nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte motocicleta. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au transmis reprezentantii IPJ Arad.

Exit mobile version