Opinia Timisoarei

Motociclist de 17 ani ranit dupa un accident la iesire din Timisoara, provocat de o soferita. Video

TIMISOARA. Accident, joi dupa-amiaza, aproape de iesirea din Timisoara, unde o masina si o motocicleta s-au izbit violent.

CITESTE SI: ‘Aproape ca nu exista zi in care sa nu depistam cel putin un sofer drogat la volan’. Drugtest, aparatul care arata dimensiunile unui nou fenomen pe sosele, la Timisoara si in judet 

Accidentul a avut loc la intersectia Calea Sagului cu Ovidiu Cotrus.

O soferita care venea dinspre Sag a vrut sa intre catre cartierul Freidorf, insa nu s-a si asigurat la virajul la stanga. In acel moment, un motociclist ce se indrepta spre iesirea din oras a intrat direct in portiera din dreapta spate a masinii.

In urma impactului, adolescentul a fost aruncat pe asfalt si ranit.

O femeie in varsta de 47 de ani a condus un autoturism pe Calea Sagului, dinspre Sag, iar la intersectia cu strada Ovidiu Cotrus a efectuat un viraj la stanga si a intrat in coliziune cu o motocicleta condusa de un tanar in varsta de 17 ani, care circula regulamentar din sens opus. In urma impactului motociclistul a fost ranit si transportat la spital. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis pentru opiniatimisoarei.ro.

Soferita a suflat in aparatul etilotest, care a aratat ca nu bause.

Circulatia s-a desfasurat cu dificultate pe perioada desfasurarii cercetarilor la fata locului.

Potrivit politistilor, baiatul avea permis de conducere, categoria A.

Exit mobile version