Opinia Timisoarei

Mos Nicolae a impartit daruri copiilor membrilor PDL Timisoara

Copiii membrilor Organizatiei Partidului Democrat Liberal Timisoara s-au intalnit, joi seara, la Casa Adam Muller Guttenbrunn,  pentru a-l astepta pe Mos Nicolae. Au fost peste 200 de pici.

Ca in fiecare an, in seara de 5 decembrie, Organizatia de Femei a Partidului Democrat Liberal Timisoara aduce zambete si bucurie in ochii copiilor, ajutandu-l pe Mos Nicolae sa imparta cadouri dulci micutilor.

In asteptarea lui Mos Nicolae, 200 de copii au urmarit un spectacol din care n-au lipsit concursurile de dans, cantecele, jocurile, piesa de teatru de papusi – ”Pestisorul de aur” . La finalul spectacolului, pestisorul  le-a indeplinit dorinta  si  l-a adus pe Mos Nicolae in mijlocul lor, care a daruit fiecaruia dintre ei  pachetelele cu dulciuri.

La eveniment au participat alaturi de copii, parinti si bunici, liderii Partidului Democrat Liberal din Timis: presedintele organizatiei judetene, Constantin Ostaficiuc, presedintele organizatiei municipale, Cornel Samartinean, deputatul PDL, Alin Popoviciu si bineinteles, organizatorul evenimentului, presedintele organizatiei de femei, Adelina Tirziu.

Exit mobile version