Opinia Timisoarei

Mos Craciun, intampinat cu colinde la Spitalul Judetean Timisoara. FOTO!

TIMISOARA. Emotii multe si asteptare mare la Spitalul Judetean din Timisoara. Mos Craciun a facut o oprire la cel mai mare spital din vestul tarii. Mosul a adus cadouri pentru copiii angajatilor spitalului, iar zeci de prichindei, insotiti de parinti, cu totii medici, asistente, infirmiere, brancardieri l-au asteptat cu mare drag.

In asteptarea lui Mos Craciun, mai multe coruri au cantat colinde.

Pustii au ascultat si ei cuminti colindele, apoi s-au grabit sa dea iama prin sacul mosului, nerabdatori sa-si vada darurile. Piticii s-au bucurat din plin de cele primite, mai ales ca stiu precis ca Mosul le va mai face o vizita, in seara de Ajun, si acasa, pentru ca au fost cuminti si i-au trimis listele cu dorintele lor speciale din timp.

„Ne bucuram ca si anul acesta avem alaturi de noi toti acesti copii minunati si avem un oaspete deosebit, care de cand este la noi, in Timisoara, ne-a ajutat enorm de mult, IPS Ioan Selejan, mitropolitul Banatului. Aceasta serbare este una deja traditionala, o organizam de cativa ani si ne bucuram sa intampinam sarbatorile de iarna alaturi de colindatori si de artisti din Timisoara”, a spus Marius Craina, managerul Spitalului Judetean din Timisoara.

In cadrul serbarii de Craciun, Spitalul Judetean din Timisoara a primit si o donatie, un tablou, care va fi asezat pe holul unitatii.

Exit mobile version