Opinia Timisoarei

Mos Craciun a venit mai repede pentru un tanar jucator de la Politehnica Timisoara

TIMISOARA. Politehnica Timsoara continua sa puna accent pe jucatorii din propria pepiniera. In Ajunul Craciunului, fundasul central Tudor Motiu, exponent al promitatoarei generatii 2004, si-a facut un cadou frumos, semnand primul sau contract de fotbalist profesionist cu Politehnica Timisoara.

CITESTE SI: Primarul Dominic Fritz s-a razgandit. Soarta garajelor dintre blocuri la Timisoara va fi transata anul viitor

Tudor Motiu este un promitator fundas central, post pe care a si debutat deja la echipa mare a Politehnicii. S-a nascut pe 19 mai 2004, la Timisoara, si este component de baza al grupei de Elita U17, clasata pe pozitia a 4-a in Seria Vest la finele turului (cu 21 de puncte, la trei puncte de locul 2).

Clar este un cadou foarte frumos pentru acest Craciun, sunt constient ca e doar primul pas pentru mine si ca va trebui sa muncesc de zece ori mai mult decat am muncit pana acum”, a declarat Tudor Motiu cu ocazia semnarii intelegerii valabile pana in iunie 2023.

Tanarul alb-violet s-a achitat de sarcini exemplar la debutul sau senioral, consemnat in succesul Politehnicii cu CSC Ghiroda, din turul IV al Cupei Romaniei (scor 4-3 dupa prelungiri), joc in care a fost integralist.

Am jucat 120 de minute, am fost foarte solicitat din punct de vedere fizic si mental. Si staff-ul si prietenii m-au felicitat dupa debut. Am avut trac, am incercat sa nu arat lucrul acesta, dar a fost o emotie puternica”, a precizat Motiu.

Vreau sa multumesc familiei, pentru sprijinul acordat, domnului profesor Alin Ionescu, m-a ajutat mult si m-a format, eu trebuie doar sa muncesc in continuare”, a mai precizat cel care poate evolua, la nevoie, si fundas dreapta.

Reamintim ca vara trecuta alti doi jucatori nascuti in anul 2004 au semnat primele lor contracte. E vorba de Robert Ehling (imprumutat la Fortuna Becicherecu Mic) si goalkeeperul Mario-Andrei Cuzmanovici.

De asemenea, ASU Politehnica a parafat in aceasta saptamana si primul transfer al iernii, dupa ce l-a adus de la Ghiroda pe Cristian Bocsan.

Exit mobile version