Opinia Timisoarei

1 mort si 2 raniti intr-un accident pe soseaua Timisoara – Moravita, dupa ce un tir s-a urcat pe un Ford K si apoi ambele masini s-au rasturnat

Timis. Grav accident pe drumul ce leaga Timisoara de frontiera cu Serbia, chiar pe centura orasului Deta!

Un om a murit, iar alti doi au fost grav raniti dupa ce un Ford K a ajuns sub un tir incarcat cu clei de lemne pentru fabricarea mobilei.

In urma impactului, autotrenul s-a rasturnat in afara drumului. La fel si autoturismul care a fost proiectat pe cealalta parte a soselei de centura, unde s-a transformat intr-un morman de fiare.

Un pasager din autoturismul Ford in varsta de 22 de ani a decedat pe loc, iar conducatorul tirului, cu numere de Serbia, a fost grav ranit. La fel si  soferul din masina mica, un tanar de numai 19 de ani.

Rasina pentru lemne aflat in incarcatura tirului nu s-a imprastiat in cantitate mare pe sosea, insa autotrenul a fost distrus si s-a rasturnat pe marginea drumului

Traficul in zona a fost blocat si s-au format coloane de masini in ambele sensuri.

Echipajul de la descarcerare s-a chinuit aproape o ora sa il scoata pe soferul Fordului din caroseria zdrobita a masinii pentru ca ambulantele sa-l transporte la spital.

Politistii au inceput cercetarile pentru a vedea cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului. Din primele verificari, se pare ca soferul autoturismului Ford K nu a acordat prioritate tirului. Niciunul dintre soferi nu bause inainte de a se urca la volan. Ancheta continua.


Exit mobile version