Opinia Timisoarei

Mopedistii si motociclistii care isi ambaleaza motoarele pe strazi pentru a-i enerva pe timisoreni, reclamati la Politia Locala

TIMISOARA. ‘Sunt niste nesimtiti!’ spun in cor o multime de timisoreni satui de bravurile unor tineri tupeisti care, pentru a creste in ochii prietenilor, obisnuiesc sa isi tureze motoarele in miez de noapte sau in orele de liniste doar pentru a-si atrage sudalmele „aruncate” prin ferestre ale celor pe care reusesc sa-i scoata din pepeni pentru ca i-au trezit din somn.

Situatia a scapat de sub control in cartierele Plopi si Kuncz unde localnicii au decis sa ceara ajutorul Politiei Locale.

Agentii au descins in zona, au supravegheat strazile si i-au luat la intrebari pe toti scuteristii sau motociclistii intalniti in cale. [CODUL SAPTAMANII 5-11 NOIEMBRIE: 402]

Dintre cei verificati, 5 nu aveau mopedele inregistrate, nu aveau acte de niciun fel pentru ele si nici nu purtau casca de protectie. Cu totii s-au ales cu amenzi.

Politistii Locali spun ca vor continua astfel de controale si in alte cartiere pentru a-i depista pe cei care obisnuiesc sa tulbure linistea oamenilor ambaland motoarele si facand zgomote asurzitoare.

Exit mobile version