Opinia Timisoarei

Mopedist de 92 de ani mort, dupa ce a fost izbit de o masina in Timis

TIMIS. Accident teribil, duminica dupa-amiaza, pe o sosea din Timis, in urma caruia un mopedist a murit.

CITESTE SI: Operatiune pe Dunare. Pescar salvat de la inec de politistii de frontiera in Banat. Video 

Barbatul in varsta de 92 de ani conducea un moped electric de la Lovrin spre Gottlob, cand a fost lovit in plin de o masina condusa de un sofer de 47 de ani, care a revenit pe banda sa dupa ce a depasit un alt autoturism. Scuteristul a fost aruncat din sa si trantit pe asfalt.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei si politiei. A fost chemat si elicopterul SMURD, scrie tribunasnm.ro.

Din nefericire, pentru conducatorul mopedului nu s-a mai putut face nimic.

Un barbat, in varsta de 47 de ani, a condus un autoturism pe DJ 594, dinspre localitatea Lovrin inspre localitatea Gottlob,din judetul Timiș, iar la un moment dat a efectuat manevra de depașire, iar la revenirea pe sensul sau de mers a intrat in coliziune cu un moped electric condus de un barbat, in varsta de 92 de ani. In urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul barbatului de 92 de ani. Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarșirii infractiunii de ucidere din culpa, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version