Opinia Timisoarei

Monica Tatoiu a surprins pe toata lumea! A participat la Happy Hour imbracata punk!

Monica Tatoiu a aratat degetul mijlociu in timpul emisiunii Happy Hour moderata de Maruta. Ea s-a prezentat intr-o tinuta demna de o vedeta rock! Vezi FOTO!

Sunteti mai rock ca orice rock care exista„, a intampinat-o Maruta pe Monica Tatoiu.

El a intrebat-o despre costumul cu care a venit la emisiune, iar Monica Tatoiu i-a explicat alegerea facuta. „Mama a zis ca nu se uita ca face infarct. Totul e al meu, nu e nimic de recuzita„, a declarat Monica Tatoiu la emisiunea „Happy Hour”.

In picioare am ghete de motor, cumparate de la Roma, se vede ca sunt folosite. Asta e o rochie cumparata de pe Bulevardul 1, colt cu strada nr. 7. Rochia a costat 70 de dolari, e piele. Asta (n.r. geaca) e de la o firma – nu pot sa-i spun numele – si se gaseste la noi„, descrie Monica Tatoiu tinuta.

Cat despre accesorii, nu toate sunt de argint, „astea sunt niste fiare. Dar o bratara e de argint adevarat. Astea sunt gablonturi…„, a explicat Monica Tatoiu.

Intrebat de Maruta daca stie cum arata, sotul Monicai Tatoiu a raspuns: „Presupun ca dupa pozele alea idioate! Am auzit discutia. Bine ca n-a aparut pe coperta la Tabu asa!„.

Exit mobile version