Opinia Timisoarei

Monica Gabor in doliu! Mama sa a murit ucisa de o stanca in judetul Gorj

Mama Monica Gabor a murit, joi, in Gorj. Acesta se afla in vizita la Pestera Polovragi iar in momentul in care a iesit din pestera un bolovan s-a desprins de pe versant si a lovit-o puternic in cap.

Mama Monicai Gabor, Veronica, a murit. Aflata intr-o excursie de placere la pestera Polovragi, Veronica Bulai, mama celebrelor surori, a suferit un cumplit accident: o bucata de stanca s-a desprins si a cazut pste ea, omorand-o pe loc.

Femeia s-a ales cu fractura deschisa de craniu iar medicii de la ambulanta nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Bucata de stanca desprinsa de pe versant a lovit-o direct in cap.

“A cazut o stanca pe Cheile Oltetului. Un grup de turisti cu un microbuz au vrut sa faca fotografii si o stanca a cazut si se pare ca persoana decedata este mama Monicai Gabor. La fata locului a venit Ambulanta, SMURD-ul, pompierii, dar era moarta”, a declarat primarul din Polovragi, Stefan Fasuescu, pentru presa locala.

Mama Monicai Columbeanu, Veronica Bulai se afla intr-un micobuz cu alti turisti. Potrivit lui Dumitru Hortopan, directorul Muzeului Judetean Gorj, turistii au cerut sa opreasca microbuzul pe Cheile Oltetului pentru a face poze.

Exit mobile version