Noutati :

Mona Constantinescu dansatoarea de la Taraf TV goala pusca la strand! VEZI FOTO HOT

18 iunie, 2012 - 04:19 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
3

O stiti de la Taraf TV, acolo unde intretine atmosfera dansand pe mese. Vorbim despre Mona Constantinescu, dansatoarea de la Taraf TV care a a iesit sa se bronzeze la strand. Mona nu s-a sfiit sa se expuna cu totul la soare. La strand doar s-a antrenat pentru mare, unde vrea sa plece peste câteva zile.
Dansatoarea a fost implicata de curând într-un scandal cu Pepe. Mona a povestit cum cumnatul cântaretului i-a vorbit foarte urât. Ea a sustinut ca a fost abordata de acesta în club si ca a fost jignita. Mai mult, sotia lui Pepe s-ar fi uitat urât la ea, considerând ca ar avea ceva cu cântaretul.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. opinia timisoarei lada de gunoi a presei cu subiecte de can-can. Apropo habarnistilor goala pusca inseamna si fara slip in poza e doar topless. Din goana dupa senzational spuneti una si aratati alta!

  2. Dn. Ing. Ioan Balas { 0722 650 xxx } a lucrat la Depoul CFR Timisoara Calatori si am dat un an telefoane in tara pentru a-l favoriza sa devina presedintele romaniei !Am vorbit si cu dn. Sef de Gara de la Jimbolia. Este prieten cu dn. Ing. Radu Belu { 0744 919 yyy } de la Reg. Brasov Infrastructura – cunoscut pe toata Reteaua CFR. Va rog sa-i propuneti d-nului. Ing. Virgil Ilie { 0722 361 zzz } de la Reg. Tim. Calatori, sa va arate recomandatele pe care i le-a expediat Olteanu Danut din Comanesti-Bacau { fan CFR din aug. 1956 } si sa va spuna, de ce s-a publicat in Romania Libera din 11 iunie 1991,fotografia locomotivei cu abur 230035. din Depoul Timisoara ! S-a sperat ca ma duc sa caut locomotiva si poate fac vreo greseala si ma aresteaza ! Dn. General Dan Voinea este Avocat la Baroul Gorj si cred ca a dedus cu cine putea fi skimbat Ceausescu ! Am trimis un mesaj la Directia de Sanatate Publica Timisoara. { ETIAM EX CASA VIR MAGNUS POTEST EXIRE }

  3. Ce-i asa HOT? Ca-i pute gura a PooLA!