Opinia Timisoarei

Momentul spectacol al lucrarii de la pasajul Jiul din Timisoara!

TIMISOARA. E o chestiune de zile. Lucrarile la pasajul Jiul au ajuns la cel mai important punct.

CITESTE SI: Cartierul din Timisoara unde oamenii aduna bani intr-o sticla asezata pe o fantana! Culmea, n-a disparut niciun leu. Ce vor sa faca? 

Principala operatiune de la pasaj va avea loc saptamana viitoare.

Muncitorii firmei care executa lucrarile de largire la Pasajul Jiul se pregatesc de cea mai dificila, dar si cea mai spectaculoasa misiune, dupa ce au sapat in adancime pentru ca, pe viitor, prin pasaj sa poata trece si masinile mai mari, retelele de utilitati au fost inlocuite si a fost instalat si noul sistem de evacuare a apei de ploaie.

CITESTE SI: Ce va aparea pe zona verde de pe Bastion? DEZVALUIREA facuta de presedintele CJ Timis in INTERVIURILE TIMISOAREI, singura emisiune interactiva LIVE pe Facebook din Timisoara 

Primarul Nicolae Robu a anuntat vineri ca saptamana viitoare va fi facuta si cea mai importanta operatiune din cadrul modernizarii pasajului.

Saptamana viitoare vom asista impreuna la lansarea culeeii la pasajul Jiul. E vorba de acea platforma din beton care va fi impinsa pe sub calea ferata prin dislocarea pamantului de sub linia de cale ferata„, a spus primarul Nicolae Robu.

Va reamintim, Pasajul Jiul va fi largit la cinci benzi de circulatie, in timp ce strada Jiul va fi largita la patru benzi. In zona pasajului vor fi amenajate trotuare si pe o parte si pe cealalta, si vor fi construite si piste pentru biciclisti. Durata de realizare a proiectului este de 14 luni, iar suma alocata pentru asta este de aproape 18 milioane de lei.

Exit mobile version