Opinia Timisoarei

Momentul in care va fi anuntat candidatul PSD Timis la Primaria Timisoarei. Cine intra in lupta cu Nicolae Robu?

TIMISOARA. Presedintele PSD Timis Calin Dobra recunoaste ca nu este un lucru usor asumarea candidaturii pentru functia de primar al Timisoarei, dar anunta ca social-democratii vor avea cu certitudine un candidat propriu.

CITESTE SI: In ce cartiere din Timisoara s-au scumpit apartamentele si unde s-au ieftinit. Analiza imobiliara 

Dobra a declarat ca cel care va candida din partea PSD pentru fotoliul de primar al Timisoarei va fi anuntat in toamna acestui an.

In ceea ce priveste candidatul la Primaria Timisoara, nu vom mai face ca in ultimele mandate, sa lansam candidatul cu 2-3 saptamani inainte de alegeri. In toamna vom anunta. Vom lansa in organizatie si in plan public candidaturile la Primaria Timisoara, vom vedea care dintre colegi isi asuma aceasta candidatura, nu este o candidatura usoara, apoi vom stii exact ce pasi facem mai departe”, a declarat Calin Dobra.

Intrebat despre anuntata intentie de candidatura a lui Marius Craina (managerul Spitalului Judetean Timisoara – n.r.), din partea PSD, pentru fotoliul de primar al Timisoarei, Dobra a spus ca aceasta este o varianta, insa este posibil ca si alti colegi sa isi doreasca o astfel de candidatura.

Domnul Craina si-a manifestat dorinta de candidatura, dar s-ar putea sa mai apara si alti doritori. La momentul asta, Marius Craina este unul dintre cei care ar putea fi un posibil castigator”, a precizat Dobra.

Organizatia PSD Timisoara a anuntat in urma cu cateva luni ca il sustine pe Marius Craina pentru a candida la functia de primar al Timisoarei.

Deocamdată, pentru functia de primar al Timisoarei, la alegerile din 2020, si-au anuntat intentia de a candida actualul primar Nicolae Robu (PNL) si Samuel Dominic Fritz (USR).

Exit mobile version