Opinia Timisoarei

Momentul in care un taxi izbeste un BMW care a trecut pe rosu, in intersectia de la Michelangelo, la Timisoara, surprins de camerele de supraveghere. Video

TIMISOARA. Accidentul grav petrecut joi seara in intersectia de la Michelangelo a fost surprins de camerele de supraveghere.

Un tanar de 19 ani, aflat la volanul unui BMW, a patruns pe culoarea rosie a semaforului si a fost lovit de un taximetru. 3 oameni au fost raniti: soferul BMW-ului, taximetristul si un client pe care il transporta.

Cei trei raniti au fost transportati la Spitalul Judetean pentru ingrijiri si investigatii, iar politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Un tanar in varsta de 19 ani care circula pe strada F. C. Ripensia, dispre bulevardul Eroilor, la intersectia cu Michelangelo nu a respectat semnificatia culorii rosie a semaforului ce se afla in functiune si a intrat in coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar, condus de un barbat de 64 de ani. In urma impactului au rezultat 3 victime, ambii soferi si un pasager in taxi„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Tanarului de 19 ani i-a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Exit mobile version