Opinia Timisoarei

Momentul in care tot centrul va fi complet eliberat de cablurile spanzurate de stalpi, la Timisoara. Video

TIMISOARA. A mai ramas putin pana cand vom putea privi cladirile din centrul orasului ori cerul fara sa mai dam cu ochii de siragul nesfarsit de cabluri, la Timisoara. Dau asigurari reprezentantii Primariei Timisoara, care ispun ca spera ca pana la finalul lunii Mai sa dispara tot paianjenisul de fire din perimetrului Inelului 1.

CITESTE SI: Prefectul de Timis, Liliana Onet: Am un mare respect pentru comunitatea roma. Reactie dupa discutia halucinanta avuta cu seful Inspectoratului Scolar 

Primarul Nicolae Robu a anuntat ca in continuare se va lucra in toata zona centrala, insa procesul este, si de asta data, „restrictionat de vreme”.

„Lucram si la trotuare si amenajarea de parcari si carosabile, la amenajarea unei noi giratii, in Calea Lipovei, la amenajarea de spatii verzi, dar o facem restrictionati de vreme. Ploua aproape in fiecare zi, nu ne este usor.

E suparator ca toate trotuarele din partea centrala a orasului sunt sparte inca. Noi am decis ca toate cablurile trebuie duse in subteran. S-au spart trotuarele pentru ca unii operatori au inteles sa si duca cablurile in subteran, noi, Primaria Timisoara, am creat tubulatura si alti operatori ne-au cerut sa amanam, pentru ca isi doresc si ei sa faca aceasta operatiune. Orice rabdare s-a epuizat. De acum nu mai avem niciun pic de intelegere. Cand ajungem cu lucraile la un anumit trotuar, taiem toate cablurile de pe zona respectiva. Sa nu isi inchipuie cineva ca dupa ce vom face trotuarele cineva va mai veni sa le sparga. A fost suficinet timp si ca operatorii sa isi faca propria tubulatura, si sa isi duca prin tuburile altora cablurile. Nu se va mai sparge”, a spus primarul Nicolae Robu.

CITESTE SI: Operatiunea ‘Ghilotina’, un nou episod la Timisoara. S-au retezat cablurile spanzurate pe stalpii de pe doua strazi importante din centrul orasului. Foto si video

Si, pentru ca anul acesta nu se preconizeaza nicio inaugurare de obiectiv major de ziua lui, edilul isi doreste sa bifeze drept cadou la aniversare o zona centrala complet libera de cabluri.

„Intr-o perioada de 2 luni, pana in luna mai, indraznesc sa cred ca nu va mai fi niciun cablu in tot interiorul inelului 1”, a adaugat primarul.

Va reamintim, cea mai recenta operatiune ‘Ghilotina’ a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, atunci cand au fost puse la pamant cablurile de pe strazile Loga si Eminescu, iar autoritatile au anuntat ca vor continua si saptamana acesta.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version