Opinia Timisoarei

Momentul in care o cisterna se rastoarna intr-o curba, filmat. Video

O cisterna rasturnata, una ajunsa in santul de pe marginea drumului si trafic dat peste cap in vestul tarii, dupa doua accidente in care au fost implicate tiruri.

CITESTE SI: A marit suma la 45.000 de euro si a relansat licitatia. Primaria cauta o firma care sa aduca 1000 de cosuri de gunoi la Timisoara

Soferul unuia dintre mastodonti a pierdut controlul volanului, tirul a iesit de pe sosea, cabina a ajuns in sant, iar cisterna pe care o tracta a blocat ambele sensuri de mers. Accidentul a avut loc in apropierea localitatii Zam.

La fata locului au ajuns echipaje ale politiei si ambulantei. Soferul a refuzat transportul la spital.

Al doilea accident a avut loc in apropiere de Brad. Intr-o curba la stanga, cisterna tractata de un cap tractor s-a desprins si s-a rasturnat pe marginea soselei.

un cetatean polonez in varsta de 29 de ani, care conducea o autocisterna pe DN 76, in zona Dealu Mare, pe fondul neadaptarii vitezei in curba a derapat, iar remorca-cisterna s-a rasturnat in afara partii carosabile (capul-tractor ramanand pe roti). Din fericire, in urma evenimentului rutier nu au rezultat victime. Conducatorul auto urmeaza a fi sanctionat contraventional, iar remorca-cisterna (care transporta vin si care nu a suferit fisuri) urmeaza a fi repusa pe roti, cel mai probabil in cursul acestei dupa-amiezi„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

 

Nici in acest caz nu au fost raniti, iar traficul in zona s-a desfasurat cu mici restrictii.

Foto si video: Info Trafic jud Hunedoara

Exit mobile version