Opinia Timisoarei

Momentul in care i-a aruncat bicicleta, peste gard, pe calea ferata, dupa ce l-a lovit. Cum s-a razbunat un sofer nervos pe un biciclist la Timisoara. Video

TIMISOARA. Intamplare uluitoare, vineri, la Timisoara. Un biciclist a fost ‘pedepsit’ in trafic de un conducator auto si pasagerul din dreapta, pentru ca nu a circulat pe… placul soferului.

Biciclistul a fost lovit cu picioarele, iar bicicleta i-a fost insfacata si azvarlita peste gardul triajului Garii de Nord, pe strada din dreptul Stadionului CFR.

Momentul a fost filmat.

Pe imagini se poate vedea cum din autoturismul oprit brusc coboara atat soferul, cat si pasagerul, unul dintre ei avand in mana o ranga.

I-au aplicat biciclistului cateva lovituri, iar apoi i-au aruncat bicicleta peste gardul ce desparte strada de liniile de cale ferata.

Martorii la intreaga scena au oprit sa intervina in ajutorul biciclistului de aproximativ 30 de ani, astfel ca cei doi s-au urcat repede inapoi in masina si au disparut.

Tanarul s-a strecurat in triaj si si-a recuperat bicicleta. Se gandeste sa depuna plangere la Politie impotriva agresorilor.

UPDATE: Politistii s-au sesizat din oficiu dupa ce au vazut imaginile aparute pe opiniatimisoarei.ro si au inceput cercetarile. Oamenii legii l-au gasit si l-au si sanctionat pe soferul scandalagiu.

In urma aparitiei in mediul online a unui video in care, pe strada Nera din Timisoara, a izbucnit un conflict spontan intre 3 persoane, politistii Sectiei 4 Timisoara s-au sesizat din oficiu si in urma verificarilor efectuate, a fost identificat un barbat de 41 de ani, care a provocat un scandal in locuri publice, acesta fiind sanctionat contraventional conform Legii 61/1991, cu amenda in cuantum de 500 de lei„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version