Opinia Timisoarei

Momentul impactului, filmat. Tanar motociclist, izbit de un autoturism la Timisoara. Decizia iresponsabila a unui sofer care era cu copilul in masina. Video

TIMISOARA. Grav accident, sambata, in jurul pranzului,  la Timisoara, pe una dintre cele mai circulate artere.

CITESTE SI: Moarte suspecta la o firma din Timisoara 

Un tanar motociclist de 26 de ani s-a izbit de o masina pe Calea Circumvalatiunii in dreptul magazinului Lidl.

In urma impactului, motociclistul a fost aruncat cativa metri si s-a prabusit pe carosabil.

Momentul ciocnirii a fost surprins de camerele de supraveghere din zona. 

Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional!

Martorii au sunat imediat la 112 sa ceara ajutor. Minute bune, nimeni nu a indraznit sa se apropie de ranit, cu atat mai putin sa-l atinga, de teama ca nu cumva sa-l miste si sa-i faca mai mult rau, in cazul in care i-ar fi fost afectata coloana vertebrala.

La locul accidentului au intervenit echipaje medicale si politistii.

Din primele informatii, motociclistul a suferit rani la picioare si la un umar. A fost preluat de Ambulanta si transportat la spital pentru ingrijiri si investigatii.

In masina implicata in accident se aflau soferul si fiica acestuia. Conducatorul auto care venea dinspre Pasajul Jiul, a facut o intoarcere interzisa in zona intersectiei cu intrarea la magazin. Nu s-a asigurat si l-a surprins pe motociclistul care venea pe culoarea verde a semaforului. Soferul si fiica acestuia au scapat doar cu o sperietura zdravana.

UPDATE: „Un barbat in varsta de 48 de ani circula pe Calea Circumvalatiunii, dinspre strada Jiul spre Calea Bogdanestilor, iar cand a ajuns la semaforul din zona magazinului Lidl, a efectuat manevra de intoarcere si a intrat in coliziune cu un motociclist, in varsta de 26 de ani, care circula din sens opus pe banda 2. In urma accidentului, motociclistul a fost ranit. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro, reprezentantii IPJ Timis.

Traficul in zona a fost dat peste cap. Politistii i-au testat cu aparatul etilotest atat pe sofer, cat si pe motociclist, si niciunul nu bause inainte de a pleca la drum.

VIDEO: George Stefanita

 

Exit mobile version