Opinia Timisoarei

Momentul impactului. Accident spectaculos sub Pasajul Popa Sapca, la Timisoara. Masina cu rotile in sus. Video

TIMISOARA. Accident de circulatie vineri dupa-amiaza pe strada Popa Sapca din Timisoara. Doua masini s-au izbit chiar sub pasaj, iar in urma impactului una dintre ele s-a rasturnat cu rotile in sus.

CITESTE SI: A fost prins soferul fugar care a ucis 3 oameni, un copil si doi bunici, pe Autostrada Timisoara – Lugoj, intr-un teribil accident, pe cand mergea pe contrasens. Foto si video

CITESTE SI: S-a stins unul dintre copiii raniti in accidentul de pe Autostrada Timisoara – Lugoj. Micutii veneau de la un campionat de fotbal. Ies la iveala detalii teribile legate de tragedie. Ce s-a intamplat cu doar cateva clipe inainte de impact 

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 16.00.

Ca sa evite sa il loveasca pe cel din fata lui, care a franat brusc, un sofer care circula dinspre Punctele Cardinale spre mall a tras brusc de volan, intrand pe contrasens. In acel moment, masina a izbit in plin un autoturism care venea de pe sensul opus, rasturnandu-l.

Un barbat, de 30 de ani a condus un autoturism pe strada Popa Sapca dinspre Punctele Cardinale, iar la un moment dat a patruns pe sensul opus de mers intrand in coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 55 de ani. In urma impactului, autoturismul condus de femeia de 55 de ani, s-a rasturnat, iar celalalt a intrat in coliziune cu un alt autoturism, ce era stationat la semafor. Soferita, de 55 de ani, a fost ranita si transportata la spital„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Traficul in zona se desfasoara cu dificultate, pe cate o banda pe sens.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version