Opinia Timisoarei

Momentul impactului a fost filmat. Masina rasturnata, dupa un accident in intersectie, pe bulevardul Rebreanu din Timisoara. Video

TIMISOARA. Accident de circulatie, marti la amiaza, intr-o intersectie de pe bulevardul Rebreanu din Timisoara.

Doua masini s-au ciocnit, iar in urma impactului, unul dintre autoturisme s-a rasturnat in mijlocul drumului. Totul s-a intamplat dupa ce un sofer care a virat la stanga, sa intre pe strada Salcamilor, nu s-a asigurat, nu a acordat prioritate, si a izbit in plin de o alta masina care circula regulamentar.

Un barbat in varsta de 69 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Liviu Rebreanu din municipiul Timisoara, iar la intersectia cu strada Salcamilor a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat in varsta de 27 de ani, care circula regulamentar, pe sensul opus de mers„, transmit reprezentantii politiei.

Momentul impactului a fost filmat!

La locul accidentului au intervenit pompierii, politistii si mai multe echipajele SMURD. In urma impactului, soferul vinovat de producerea accidentului a fost ranit si transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Traficul in zona intersectiei bulevardului Liviu Rebreanu cu strada  Salcamilor a fost blocat, iar masinile dirijate pe linia de tramvai, pe sensul dinspre Calea Sagului catre Spitalul Judetean.

 

Exit mobile version