Opinia Timisoarei

Momentul impactului a fost filmat. Fetita de 4 ani si mama ei, ranite, dupa ce un troleibuz si o masina s-au izbit la Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. Accident, vineri dimineata, pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timisoara. Un troleibuz si o masina s-au izbit puternic pe sensul catre AEM.

CITESTE SI: Ceausescu s-a prabusit cu avionul. 10 lucruri pe care, poate, nu le stiai despre fost presedinte al Republicii Socialiste Romania

Soferul autoturismului a trecut brusc de pe o banda pe alta pentru a intra intr-o benzinarie, iar conducatoarea troleibuzului n-a reusit sa-l evite.

In urma impactului, autoturismul a zburat intr-un stalp de pe marginea strazii, iar doi calatori din mijlocul de transport in comun, o fetita de 4 ani si mama ei, au fost ranite.

Momentul impactului a fost surprins de o camera de supraveghere!

O ambulanta si un echipaj SMURD au intervenit la locul accidentului si le-au preluat pe fetita si pe mama ei pentru a le transporta la spital.

Traficul in zona a fost dat peste cap.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a condus un autoturism pe strada Iosif Bulbuca dinspre Spitalul Județean spre sensul AEM, iar în încercarea de a intra într-o stație de alimentare cu carburant a trecut de pe banda 2 pe banda 1, moment în care a fost acroșat de un autobuz condus de o femeie, în vârstă de 54 de ani.

În urma impactului, au rezultat 2 victime, o fetiță de 4 ani și mama acesteia, pasageri în autobuz.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version