Opinia Timisoarei

Momentul impactului a fost filmat. Femeie lovita de o masina a Politiei Locale la Timisoara, dupa ce a traversat strada pe rosu. Video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie pe bulevardul Take Ionescu din Timisoara, miercuri seara. O femeie care traversa strada pe culoarea rosie a semaforului a fost izbita de o masina a Politiei Locale.

In urma impactului, femeia, in varsta de 52 de ani, a fost aruncata la cativa metri. Grav ranita, aceasta a fost preluata de un echipaj medical si transportata de urgenta la spital.

Politistii de la Biroul Rutier Timisoara au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie cum s-a produs accidentul si au deschis un dosar penal pentru vatamare din culpa.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere de pe bulevardul Take Ionescu. Va avertizam ca imaginile de mai jos va pot afecta emotional.

La data de 24.08.2022, în jurul orei 21:30, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, ce se afla la volanul unei autospeciale care aparține Poliției Locale Timisoara, circula pe Bulevardul Take Ionescu dinspre strada Hector, iar la intersecție cu strada Aurel Popoviciu a surprins și accidentat o femeie în vârsta de 52 ani, care traversa drumul public pe culoarea roșie a semaforului electric”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Politistii locali spun ca echipajul era in timpul serviciului si nu a avut nicio abatere de cand lucreaza in cadrul structurii aflata in subordinea Primariei Timisoara.

Cei doi polițiști locali aflați pe autoutilitară erau în timpul serviciului, iar conducătorul auto nu a avut până acum abateri. În funcție de rezultatul cercetărilor se va stabili și dacă se impune vreo măsură împotriva polițistului local aflat la volan”, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version