Opinia Timisoarei

Momentul impactului a fost filmat. Accident langa Gara de Nord din Timisoara. Femeie ranita. Video

TIMISOARA. Doua masini s-au izbit puternic, vineri la pranz, in apropiere de Gara de Nord din Timisoara.

CITESTE SI: 6 suspecti in cazul uciderii migrantului de la Timisoara, ridicati dintr-un mall din Bucuresti. Ce au aflat anchetatorii. Video 

O soferita care circula pe podul de la Dragalina a luat virajul pentru a patrunde pe Splaiul Tudor Vladimirescu. Masina pe care o conducea a fost atunci izbita in plin de un autoturism condus de un barbat.

In urma impactului, o femeie care era pasagera in autovehicolul lovit a fost ranita si transportata la spital.

Cei doi conducatori auto au fost verificati cu etilotestul, care a aratat ca niciunul nu bause inainte de a urca la volan.

Momentul impactului a fost filmat!

O femeie, in varsta de 66 ani, a condus un autoturism pe bulevardul General Ion Dragalina dinspre bulevardul Republicii înspre bulevardul 16 Decembrie, iar la intersecția cu Splaiul Tudor Vladimirescu in urma efectuarii virajului la stanga a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de catre un barbat, în varsta de 67 de ani, care circula pe sensul opus de mers.
In urma impactului au rezultat o victima, respectiv o femeie, in varsta de 67 de ani, pasagera in autoturismul condus de catre conducatoarea auto, in varsta de 66 de ani.
Victima a fost transportata la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate. In cauza, a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarșirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Circulatia in zona podului Dragalina s-a desfasurat minute bune cu restrictii.

Exit mobile version