Opinia Timisoarei

Momentul impactului a fost filmat. Accident in intersectie la Timisoara. Soferita ranita, 5 masini avariate. Video

TIMISOARA. Accident de circulatie, miercuri dimineata, la Timisoara.

CITESTE SI: Primele masuri pentru siguranta traficului pe Podul de la Mihai Viteazul, aflat in pericol de prabusire. Primaria Timisoara incepe mici reparatii

Doua masini s-au izbit puternic in intersectia Barnutiu cu Samuil Micu, dupa ce o soferita ar fi patruns pe culoarea rosie a semaforului, iar unul dintre autoturisme a fost proiectat in alte 3 care erau in coloana la semafor pe sensul opus. Femeia a fost ranita.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din trafic.

La locul accidentului au intervenit pompierii si politia.

O femeie, în vârstă de 31 de ani, a condus un autoturism pe strada Samuil Micu, iar la intersecția cu bulevardul Simion Bărnuțiu a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care circula pe bulevardul Simion Bărnuțiu, acesta din urmă fiind proiectat în alte 3 autoturisme staționate în coloana formată pe porțiunea de drum.

În urma evenimentului a rezultat o victimă, respectiv o femeie, în vârstă de 45 de ani, conducătoarea unui autoturism aflat în coloana staționată.

Șoferița a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

 

Exit mobile version