Opinia Timisoarei

Momentul impactului a fost filmat! Accident cu 3 masini la Timisoara, provocat de un sofer drogat si beat. Video

TIMISOARA. Accident, joi dimineata, la Timisoara, in fata Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes.

CITESTE SI: Accident violent intre doua tramvaie la Timisoara, oameni raniti. Momentul impactului a fost filmat. Video 

Un sofer care circula pe strada Gheorghe Adam a izbit cu masina un autoturism condus de o femeie care a fost proiectat intr-un altul care avea la volan tot o soferita.

Momentul impactului a fost filmat!

Din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa masinile au fost avariate.

Surpriza a aparut in momentul testarii conducatorului auto, in varsta de 53 de ani, care a provocat accidentul. Era si drogat si beat.

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a condus un autoturism pe strada Gheorghe Adam dinspre strada Simion Bărnuțiu, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 48 de ani, care ulterior a fost proiectat pe sensul opus de circulație într-un alt autoturism condus de o femeie în vârstă de 34 de ani.

În urma impactului dintre autoturisme, au rezultat doar pagube materiale.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 53 de ani avea o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool în aerul expirat.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest și au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version