Opinia Timisoarei

Momentul cazaturii a fost filmat. Trotinetist grav ranit dupa ce a plonjat intr-o groapa plina cu beton proaspat turnat, in Timis. Video

TIMIS. Scene tragi-comice, in Timis. Un trotinetist a fost grav ranit marti dupa-amiaza, dupa ce a cazut intr-o groapa de pe un santier.

CITESTE SI: Escroc prins de politisti dupa ce a inselat mai multi batrani pe strada la Timisoara si in Deta. Cum le lua banii. Video 

Accidentul a avut loc pe strada 20 Decembrie din Lugoj, acolo unde lucrau companiei de apa-canal din localitate. Acestia terminasera treaba, astupasera o parte din gropi si turnasera beton. Chiar au amplasat un indicator prin care cei care circulau erau sfatuiti sa ocoleasca zona prin partea stanga.

Barbatul care circula pe trotineta electrica l-a ignorat insa, a lovit cu vehicolul buza uneia dintre gropi si a fost proiectat in cea de-a doua. Nu a mai apucat sa puna si mainile si a cazut cu fata in betonul proaspat turnat, noteaza lugojinfo.ro.

VIDEO: lugojinfo.ro

Lovitura a fost foarte puternica, iar fata omului era plina de sange, dar a refuzat orice ajutor medical, preferand sa se ingrijeasca singur acasa.

Intreaga scena a fost surprinsa de o camera de supraveghere.

 

Exit mobile version