Opinia Timisoarei

Momentul atacului a fost filmat. Tanara care alerga pe malul Begai, agresata intim de un barbat la Timisoara. Video

TIMISOARA. Agresiune sexuala pe malul ranului Bega, la Timisoara. O tanara care iesise sa alerge pe alee, dinspre Parcul Rozelor spre Pasajul Jiul, s-a trezit ca, in zona Porto Arte, un barbat s-a apropiat de ea brusc si a atins-o in partile intime.
Tipetele femeii au fost auzite de niste trecatori care i-au sarit in ajutor, l-au imobilizat pe agresor si l-au dat pe mana politiei.

CITESTE SI: Arme si munitie, descoperite in casa unei ‘bunicute’ din Timis. Perchezitii facute cu mascati la camatari. Foto 

A fost filmat momentul in care tanara ce facea jogging a fost atacata. Femeia e cetatean israelian.

Polițiștii Secției 1 Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au reținut un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. Ulterior, magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 19:10, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 28 de ani, cu privire la faptul că în momentul în care desfășura activități sportive pe malul râului Bega dinspre Parcul Rozelor înspre strada Jiul din municipiul Timișoara, un bărbat s-ar fi apropiat de aceasta și ar fi atins-o cu mâna în zona intimă, fără acordul acesteia.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului constatând faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat la scurt timp un bărbat, în vârstă de 38 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost reținut la fața locului de doi cetățeni„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Barbatul a fost arestat preventiv si e cercetat pentru agresiune sexuala.

Exit mobile version