Opinia Timisoarei

Momente teribile intr-un supermarket din Timisoara. Un om a murit in magazin, sub ochii clientilor

TIMISOARA. Scene teribile, miercuri dupa amiaza, intr-un supermarket din Timisoara. Un client s-a stins in timp ce-si facea cumparaturile.

CITESTE SI: Al doilea accident pe trecerea de pietoni, in cateva ore, la Timisoara. Femeie lovita de masina si trantita pe asfalt. Foto 

Totul s-a intamplat intr-un magazin din Calea Buziasului. Barbatul a intrat sa ia cateva produse, insa la scurt timp i s-a facut brusc rau. A incercat sa isi gaseasca un punct de sprijin, insa s-a prabusit pe podea.

Clientii care erau in apropiere au dat alarma, iar angajatii au sunat imediat la 112. La fata locului a ajuns un echipaj al Ambulantei, insa cu toate eforturile depuse de medici, nu s-a mai putut face nimic pentru barbatul in varsta de 51 de ani. Omuls-a stins in mijlocul supermarketului.

Politistii au acoperit trupul neinsufletit si blocat intrarea in magazin, clientii fiind dirijati sa patrunda pe o alta usa, pana cand trupul neinsufletit avea sa fie ridicat de medicii legisti. In tot acest rastimp, multi dintre clienti si-au vazut mai departe de cumparaturi, intrucat supermarketul nu a fost inchis.

Cel mai probabil barbatul a facut un infarct, insa cauza exacta a decesului va fi stabilita in urma necropsiei.

Ca urmare a incidentului petrecut astăzi, 19 februarie 2020, în magazinul Lidl de pe strada Iosif Bulbuca, din Timișoara, când unui client i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, dorim să transmitem gândurile și sincerele noastre condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente. Colegii noștri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât și pentru apelarea serviciului de urgență 112, însă, din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice. Totodată, le cerem scuze clienților noștri care au fost expuși, fără voia lor, la intervenția autorităților competente„, transmit reprezentantii supermarketului.

Foto: ct100.ro

Exit mobile version