Opinia Timisoarei

Momente de panica la Timisoara. Incident pe linia de tramvai, pantograf dat peste cap de un cablu ajuns pe linia contact

TIMISOARA. Au fost momente de panica. marti dupa-amiaza, la Timisoara, pe linia tramvaiului 7, in zona bisericilor din Fratelia, dupa ce pantograful unui tramvai care a fost la pun pas sa se prabuseasca de pe garnitura.

Din primele investigatii, se pare ca un cablu a agatat sania pantografului, care s-a dat peste cap. Cel mai probabil, firul a fost adus de vant sau a picat de pe stalpii din zona.

„Din pacate, s-a dat pantograful peste cap. Probabil a fost un cablu strain pe firul nostru de lucru. Un cablu care putea fi adus de vant si automat pantograful a fost dat peste cap. Sunt doua tramvaie blocate, cel in cauza si inca unul, pentru ca s-a luat curentul

Calatorii care se aflau in tramvaie au fost preluati cu autobuze si transportati mai departe, pe ambele sensuri de mers”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Patriciu Ruset, director Exploatare in cadrul Societatii de Transport Public Timisoara.

Reprezentantii STPT continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

Exit mobile version