Opinia Timisoarei

Momente de groaza, nu departe de Timisoara. Un tanar s-a aruncat in cap, de pe un pod, pe Autostrada Vestului, iar mai multe masini au trecut peste el. Biletul de adio e cutremurator

TIMIS. Una dintre cele mai socante sinucideri s-a petrecut in noaptea de vineri spre sambata in Timis, iar mai multi soferi au trecut prin clipe de groaza.

CITESTE SI: ‘Am dat ordinul de incepere’. Anuntul primarului Nicolae Robu despre noul stadion care se va construi la Timisoara 

Un tanar s-a aruncat in cap de pe un pod direct pe asfalt pe Autostrada Timisoara – Lugoj. Cativa soferi aflati in trafic au trecut cu masinile peste trupul barbatului, unii fara sa-si dea seama.

Nenorocirea s-a petrecut chiar inainte de miezul noptii, aproape de iesirea de la Sanovita. Tanarul de 33 de ani din Timisoara a venit se pare cu o masina de ocazie la podul ce se arcuieste peste autostrada si deserveste un drum judetean.

A fumat doua tigari si si-a sunat sotia careia i-a spus ca are de gand sa-si curme zilele, iar femeia i-a cerut sa renunte, de dragul copiilor.

A scris si un bilet de adio in care isi cerea scuze pentru ceea ce avea sa faca si l-a pus intr-o borseta. Apoi s-a descaltat si si-a urmat cu mare precizie planul sinucigas.

A incalecat balustrada podului rutier si a mers cativa metri agatat de gardul ce o strajuieste pana a ajuns in dreptul primei benzi de circulatie a autostrazii. Acolo a sarit in cap, de la aproximativ 6 metri, zdrobindu-se de asfalt.

Mai multe masini au trecut apoi peste trupul tanarului in viteza, iar bucati din cadavru s-au imprastiat pe sosea.

Se pare ca unii soferi nici nu si-au dat seama peste ce au calcat, astfel ca cel putin un tir si un autoturism si-au continuat drumul, intrucat la fata locului au ramas fragmente din masini.

Conducatorii auto care au inteles ca pe sosea e un cadavru au dat alarma la numarul de urgenta 112.

Imediat circulatia pe Autostrada Vestului a fost blocata, iar politistii au inceput cercetarile. Criminalistilor le-a fost limpede inca de la inceput ca au de-a face cu o sinucidere, intrucat tanarul a lasat in urma un bilet de adio in care spune ca este singurul vinovat de cele petrecute si a notat si numerele de contact ale familiei, al sotiei si al mamei sale.

In biletul cutremurator de adio, tanarul a scris: „Va rog frumos sa ma iertati! Am fost un las! Nu am avut puterea sa trec peste probleme si am cazut in depresie si in patima alcoolului, care in ultimele 2 saptamani doar el m-a tinut in viata. Nu vreau sa se simta nimeni vinovat pentru gestul meu. Singurul vinovat sunt eu. Ma simt foarte bolnav si nu vreau sa fiu o povara pentru nimeni. Nu vreau sa spuneti ca nu mi-am iubit copiii si familia. Pentru ei mi-am sacrificat ultimii ani din viata si nu regret nicio secunda. V-am iubit mai mult ca pe mine. Pui (sotia, n.r.), vreau sa ai grija de ei si sa stie ca eu sunt sus si ii vad. Va iubesc„.

Tanarul a lasat 2 copii orfani, dar si o nepotica de care avea grija impreuna cu sotia.

UPDATE: ‘Unde esti, tati? Acolo Sus, te iubesc. Sa ai grija de mami’. Ultimele cuvinte si povestea teribila din spatele sinuciderii de pe Autostrada Timisoara – Lugoj, unde un tanar a sarit de pe un pod. Si tatal si cumnata si-au pus capat zilelor 

Va avertizam ca imaginile de mai jos va pot afecta emotional!

***

In ultimele saptamani in vestul tarii s-au petrecut mai multe intamplari infioratoare. S-au inregistrat nu mai putin de 3 crime, iar in doua dintre cazuri, ucigasii au decis sa se sinucida. Unul dintre ei a dat cu masina intr-un stalp pe Calea Lugojului, la Timisoara, dupa ce si-a omorat sotia, dar a scapat cu viata, iar al doilea, tot dupa ce si-a ucis nevasta, a intrat cu toata viteza intr-un tir si a pierit pe loc.

Exit mobile version