Opinia Timisoarei

Momente de groaza la o piscina din Timisoara! Copila, la un pas sa piara inecata, sub ochii parintilor! Cine a scos-o din ghearele mortii?

TIMISOARA. Panica la o piscina de la marginea Timisoarei, vineri seara. O fetita de 7 ani a fost la un pas de moarte in timp ce se scalda. La un moment dat, copila, care purta un colac, a disparut sub apa.

Cativa oameni, aflati in vecinatate, au sarit sa o scoata. Cand au adus-o pe marginea bazinului, fetita nu mai respira. Doar norocul a facut ca in preajma sa se afle un medic ginecolog care i-a sarit rapid in ajutor. Doctorul a facut mai multe manevre pana cand copila a aruncat apa pe care o inghitise si si-a revenit in simtiri. Era extrem de speriata si plangea in hohote.

Fata a fost preluata de un echipaj al Ambulantei care a transportat-o de urgenta la Spitalul de Copii Louis Turcanu, pentru investigatii suplimentare.

Parintii nu-si explica cum s-a intamplat incidentul. Martorii cred ca fetita nu stia defel sa inoate, avea un colac prea mare din care, la un moment dat, a scapat si asa s-a dus la fund.

Exit mobile version