Opinia Timisoarei

Momente de groaza! Femeie atacata in plina strada la Timisoara, in drum spre biserica! VIDEO

TIMISOARA. Scene violente duminica dimineata in plin centrul Timisoarei. O femeie care se indrepta linistita spre slujba de la Catedrala Mitropolitana a fost atacata pe podul de la Maria de un tanar care a lovit-o si a incercat sa-i smulga poseta. Cativa trecatori au vazut cum femeia se lupta cu barbatul si i-au sarit in ajutor. L-au imobilizat pe agresor si au chemat jandarmii.

CITESTE SI: Timisoara si-a retrait istoria printr-un spectacol stralucit, plin de muzica si culoare, in Piata Libertatii. FOTO si VIDEO!

Femeia era in stare de soc si cu greu a reusit sa le povesteasca oamenilor legii cum tanarul, care sufla intr-o punga cu aurolac, s-a repezit la ea si a incercat s-o prade. Timisoreanca a gasit insa putere sa ii tina piept atacatorului.

Jandarmii l-au percheztionat pe barbat, apoi l-au luat pe sus si l-au predat politistilor pentru continuarea cercetarilor. Se va alege cu dosar penal pentru talharie.

UPDATE: Tanarul retinut a fost prezentat magistratilor de la Judecatoria Timisoara cu propunere de arestare preventiva.

Judecatorii au decis sa-l trimita dupa gratii in urmatoarele 30 de zile, fiind cercetat in continuare pentru tentativa la talharie.

CITESTE SI: Decizia judecatorilor in privinta tanarului care a atacat o femeie in plina strada la Timisoara, pe cand se ducea la biserica. VIDEO!

Exit mobile version