Opinia Timisoarei

Moment foarte emotionant la „Romanii au Talent”! Rapperul din scaun cu rotile a ridicat sala in picioare cu versurile lui. VIDEO!

Un tanar in scaun cu rotile a impresionat juriul cantandu-si viata pe ritmuri hip-hop! Toate greutatile pe care le-a indurat le-a pus in versuri si a iesit o melodie rap care a strans aplauze!

Modelul de succes lansat de Adrian Tutu in primul sezon al show-ului „Romanii au talent” a fost preluat si de un tanar care a reusit sa impresioneze juriul si publicul cu talentul, dar si cu povestea sa.

Danut nu isi simte picioarele si este nevoit sa se deplaseze intr-un carucior cu rotile. Desi a trecut prin clipe grele, nu s-a dat batut si a luptat cu viata, dar si cu el insusi. Toate greutatile pe care le-a indurat le-a pus in versuri si a iesit o melodie rap care a strans aplauze, dar si lacrimi in acest sezon al concursului de la Pro TV.

Andra, Mihai Petre si Andi au votat in unanimitate „DA” si i-au transmis lui Danut ca il admira, iar ceea ce face ar trebui sa continue pentru ca are un viitor stralucit. Smiley l-a asteptat in culise sa-i stranga mana si sa faca o plecaciune in fata talentului. Cu siguranta pe Dan il vom vedea in finala si, cine stie, poate chiar sa fie castigatorul din acest an.

VEZI VIDEO!

Exit mobile version