Opinia Timisoarei

Moment emotionant pe scena Teatrului National Timisoara. Piesa cu final neasteptat care a coplesit deopotriva actorii si publicul. Video

TIMISOARA. Aplauzele au curs, joi seara, la scena deschisa la Teatrul National din Timisoara.

Spectacolul Prostii sub clar de luna a avut un final surprinzator si a oferit un moment plin de emotie.

La incheierea reprezentatiei, actorul Raul Bastean avea sa o ceara de sotie pe aleasa inimii sale chiar pe scena teatrului, impartasind bucuria cu colegii sai, dar mai ales cu publicul caruia i-a smuls ropote de aplauze si o multime de felicitari.

 

Tanara a spus „DA!!” Din toata inima. Colegul nostru, actorul Raul Bastean, a trait intens momentul si tot a fost coplesit de emoții. Dar i-a iesit! „Emese, vrei sa fii soția mea?” ❤️❤️ Acesta a fost finalul neasteptat si surprinzator petrecut pe scena Teatrului Național din Timisoara, joi seara, 10 martie 2022, in aplauzele de dupa spectacolul PROSTII SUB CLAR DE LUNA de Teodor Mazilu. Felicitari, dragilor, sa fie in cel mai bun ceas!„, a transmis echipa Teatrului National Timisoara.

Ziua de 10 martie avea sa aiba o alta semnificatie acum doi ani cand teatrele trageau cortina odata ce romanii se izolau in case pentru una dintre cele mai teribile perioade – starea de urgenta instituita in pandemia de coronavirus.

🎈In urma cu 2 ani, exact in data de 10 martie 2020, incepea starea de urgenta in pandemia de COVID. Acum, la exact doi ani distanța, pe scena Teatrului National din Timisoara, doua suflete se unesc. 🎈❤️Ce bucurie imensa ca au loc astfel de momente emoționante, intr-un timp in care, nu departe de granițele noastre, vedem, zilnic, drame teribile, familii cu sufletul sfasiat, care se refugiaza in alte țari, in timp ce barbații trebuie sa lupte in razboi sa isi apere țara. Viața va invinge! Umanitatea si iubirea nu pot fi infrante!„, a fost mesajul Teatrului National Timisoara.

 

Exit mobile version