Opinia Timisoarei

Moment de reculegere pentru politistul care s-a stins in accidentul de la Albina. Agentii au tras masinile pe dreapta si au pornit sirenele la Timisoara si in judet. Foto si video

TIMISOARA. Politistul in rezerva Relu-Florian Lambu si-a pierdut viata marti in teribilul accident de la Albina, in care un tir a intrat in patru autoturisme.

CITESTE SI: Nenorocire pe sosea. 3 morti si 4 raniti intr-un teribil accident pe drumul Timisoara – Buzias, dupa ce un camion a izbit 4 masini. Printre decedati, un fost politist. Foto si video 

Colegii sai l-au omagiat miercuri la pranz. Politistii au tinut un moment de reculegere in fata Inspectoratului de Politie Judetean Timis.

 

In fata cladirii au fost amplasate cateva autospeciale, iar oamenii legii au pornit semnalele sonore si luminoase.

Si echipajele aflate in teren s-au oprit la ora 12 si au pornit sirenele si luminile de avertizare in memoria colegului pierdut.

Va reamintim, marti la Albina a avut loc un accident teribil de circulatie. Un camion a intrat in alte patru masini, doua dintre acestea fiind aruncate pe campul din vecinatate.

Doi barbati, printre care si Relu-Florian Lambu, si o femeie, chiar mama politistului, au murit pe loc in timp ce alti 4 oameni au fost raniti.

Exit mobile version