Opinia Timisoarei

Un barbat a murit in autobuz la Timisoara! Omul a sfarsit in expresul care il ducea la munca

Momente de panica in aceasta dimineata in autobuzul expres 7! Un barbat s-a stins sub ochii ingroziti ai mai multor timisoreni care se indreptau spre serviciu. Omul lucra ca agent de paza la o firma si se ducea si el la munca.

S-a urcat in Expres la Fabrica de Zahar, iar cand autobuzul a ajuns pe strada Polona, barbatului de 63 de ani i s-a facut brusc rau.  A sarit de pe scaun, s-a prabusit pe podeaua mijlocului de transport si a inceput sa strige dupa ajutor.
Calatorii au incercat in zadar sa-i salveze viata.

Imediat, ceilalti pasageri au sunat la ambulanta, iar unul dintre ei a incercat sa-l resusciteze pe barbat, dar fara succes. Medicii sositi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul.  Omul s-a stins fulgerator.

Politistii au inceput cercetarile. Autobuzul a ramas pe loc, iar calatorii au fost preluati de o alta masina pusa la dispozitie de RATT.

Trupul barbatului a fost dus la morga spitalului Judetean iar medicii legisti incearca acum sa stabileasca din ce cauza a murit. Din primele cercetari, cel mai probabil, omul a fost rapus de un infarct.

Exit mobile version