Opinia Timisoarei

Moartea da Like pe Facebook, opriti nebunia! Anuntul politistilor, dupa accidentul teribil din Timis provocat de un sofer care facea live pe FB

TIMISOARA. Ministerul Afacerilor Interne a reactionat pe Facebook si sfatuieste soferii sa nu intre in live pe Facebook, in timp ce conduc masini.

Mesajul vine la patru zile, dupa ce in Timis, un sofer care transmitea in direct, de la volan, pe pagina sa de Facebook,  a fost implicat intr-un accident rutier teribil. Conducatorul auto a murit, la fel si o fetita de numai 9 ani.

CITESTE SI: Soferul care a provocat accidentul teribil de pe soseaua Timisoara – Moravita, soldat cu 2 morti, intre care un copil, facea live pe Facebook. Momentul impactului. Video 

Moartea reactioneaza la clipurile live si se uita la acestea, se arata intr-o imaginie postata de politisti pe pagina de Facebook a MAI.

Oameni buni, opriti live-urile de la volan!
Intelegeti ca nu sunteti cu nimic mai cool daca va filmati in timp ce conduceti. Vă puneti in pericol pe voi, dar si pe ceilalti participanti la trafic.
Filmarea are mari sanse sa apara in buletinele de stiri, iar despre voi sa se vorbeasca la trecut.
Opriti nebunia asta care a facut pana acum atat de multe victime!
Totodata, facem un apel catre toti utilizatorii de facebook sa ne anunte imediat pe contul nostru in cazul in care vad astfel de filmari!”, este mesajul reprezentantilor MAI.

CITESTE SI: Cine era soferul care facea live pe Facebook si a provocat un accident teribil pe soseaua Timisoara – Moravita. A murit aruncat prin parbriz, insa a pierit si o fetita nevinovata. Video 

Vineri seara, intre Jebel si Voiteg, pe drumul care leaga Timisoara de Moravita a avut loc un teribil accident rutier. Soferul unui Audi, care se afla in live pe Facebook, a intrat cu masina intr-un tractor nesemnalizat. In urma impactului, masina a ricosat intr-un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Soferul care a provocat accidentul si o fetita de 9 ani au murit. Fratele mai mic al copilei, in varsta de 3 ani, e in stare grava la spital, cu coloana franta si splina rupta. A fost supus unei interventii chirurgicale complexe la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara.

Exit mobile version