Opinia Timisoarei

Moarte invaluita in mister: un spion a fost descoperit incuiat intr-o geanta

Scotland Yard-ul a avut nevoie de trei ani pentru a clarifica conditiile in care un agent MI6 si-a pierdut viata. Barbatul a fost descoperit intr-o valiza, in propriul apartament. Conform concluziilor anchetei, el a murit sufocat.

Trupul lui Gareth Williams, a fost descoperit, dezbracat, intr-o geanta incuiata, in baia sa, in 2010. Cheile gentii au fost gasite in interiorul acesteia, sub trupul neinsufletit.

In urma cu un an, un medic legist a ajuns la concluzia ca moartea spionului a fost violenta si a fost urmarea unui act criminal.

Medicul Fiona Wilcox a declarat ca victima s-a sufocat sau a fost otravita, iar ulterior o alta persoana a incuiat geanta si a depozitat-o in baie.

Pe de alta parte, detectivul Hewitt a declarat ca ancheta celor de la Scotaland Yard, intinsa pe 3 ani, a ajuns la concluzia ca, probabil, Williams, era singur la momentul mortii.

„In ciuda eforturilor depuse, nu avem dovezi suficiente pentru a stabili circumstantele care au dus la moartea lui Gareth”, a declarat Hewitt.

Concluzia oficiala a dat nastere la speculatii despre adevarul din spatele acestei morti. A existat suspiciunea ca Williams a fost tinta agentiilor straine de informatii, din cauza activitatilor speciale pe care le desfsura in cadrul MI6.

Citeste mai mult AICI.

Exit mobile version