Opinia Timisoarei

Mizerie mare in jurul unui restaurant din Timisoara, vecinii sunt furiosi. Gunoaie pe spatiul verde, dar si in parcare. Foto

TIMISOARA. Mizerie de nedescris in jurul unui fast food situat la doi pasi de centru, la Timisoara, in zona Circumvalatiunii.

CITESTE SI: Energie verde pentru scolile, gradinitele si cladirile administrative dintr-o comuna de langa Timisoara, cu bani norvegieni 

Ambalaje de carton sau plastic zac imprastiate peste tot. Daca cosurile de gunoi au fost umplute pana la refuz, restul ambalajelor sunt lasate abandonate langa acestea sau aruncate prin parcare.

Apoi resturi din ambalajele din care au fost servite mancarea si bauturile racoritoare sunt imprastiate si pe trotuarele din apropiere.

Dezastrul continua in parcul din vecinatatea blocurilor. Gunoaiele au fost abandonate printre copaci si, pentru a traversa zona verde, esti obligat sa faci un slalom printre ele.

Imaginile ne-au fost transmise de un cititor opiniatimisoarei.ro, care a vrut sa traga un semnal de alarma cu privire la situatia din zona Circumvalatiunii.

Exit mobile version