Opinia Timisoarei

Mizeria de pe strazile din Timisoara, ‘bucuria’ proprietarilor de spalatorii auto. ‘Nu stam o clipa, e nebunie’

TIMISOARA. Timisorenii sunt revoltati de mizeria ce ineaca strazile orasului de luni de zile, iar primarul Dominic Fritz a anuntat ca singura solutie pe care a gasit-o e aceea de a suplimenta cu 8 milioane de lei banii pentru firma Brantner care are drept sarcina maturatul si spalatul strazilor si trotuarelor, iar contractul incheiat cu primaria in 2019, pe 4 ani, se ridica la 18 milioane de euro.

Retelele sociale sunt pline de fotografii ce infatiseaza jegul de pe drumuri, stratul de frunze cazute asta toamna amestecate cu noroi, praf si pamant la marginea bordurilor.

Praful, in zilele uscate, si apa cu noroi, in cele cu ploaie, murdaresc peste masura si masinile timisorenilor.

Din aceasta situatie sunt si timisoreni care au de castigat. Vorbim de patronii spalatoriilor auto, care isi freaca mainile de bucurie. Aproape ca nu mai fac fata numarului mare de clienti.

La 10 am spălat masina, la 12 era gri din alb„, spune un sofer pe o retea de socializare.

Orasul e mizerabil. O masina ramane curata doar o zi, maxim„, adauga un altul.

Din pacate, la 10 minute dupa ce iesi din spalatorie, trebuie sa te intorci„, completeaza alt sofer.

Cei care lucreaza in spalatoriile de masini din Timisoara n-au vreme nici sa respire. Clientii fac coada aproape la orice ora.

Deci, e nebunie, nu stam o clipa. Vin si dimineata de la 8.00, mai ales taximetristii, iar dupa-amiaza pana seara e plin, si la noi, si la cele cu fise. E murdarie pe strazi si tot jegul se pune pe masini, va dati seama„, explica pentru opiniatimisoarei.ro un angajat al unei spalatorii auto din zona Sagului.

Zilele trecute, primarul Dominic Fritz a spus ca in acest an va suplimenta cu 8 milioane de lei banii pe care municipalitatea ii plateste firmei care, teoretic, asigura curatenia stradala in Timisoara si a anuntat ca pentru urmatorul contract de salubrizare va cumpara serviciile unui consultant.

CITESTE SIA gasit o solutie la mizeria din oras. Dominic Fritz creste cu 8 milioane de lei banii pentru firma de curatenie Brantner. Va cumpara si serviciile unui consultant extern pentru viitorul contract de salubrizare pentru Timisoara

Iata ce spunea Dominic Fritz despre curatenia din Timisoara in 2020! Imaginile ne-au fost trimise spre reamintire de catre un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim

Exit mobile version