Opinia Timisoarei

Mitropolitul Banatului si Dan Negru, pe santierul unei case pentru o familie sarmana

TIMISOARA. Moment surpriza pentru satenii dintr-o localitate banateana, unde Mitropolia da o mana de ajutor la ridicarea unei case pentru o familie nevoiasa.

CITESTE SI: Vom avea mai repede centura de sud la Timisoara? Anuntul de ultima ora al premierului Sorin Grindeanu 

Alaturi de IPS Ioan Selejan Mitropolitul Banatului si-a facut aparitia timisoreanul Dan Negru. Acesta l-a insotit pe mitropolit intr-o vizita facuta pe santier.

Vedeta de televiziune s-a aratat impresionata de ce se intampla acolo si a postat cateva imagini pe pagina sa de pe o retea de socializare.

CITESTE SI: Politisti locali pe cea mai lunga pista de biciclete din Romania, ce leaga Timisoara de Serbia! Ce se intampla in zilele urmatoare?

L-am însoțit pe IPS Ioan, Mitropolitul Banatului, pe un santier unde biserica face o casa pentru o familie săracă de lângă Timisoara. O construieste in discreție și smerenie. Doar eu,vanitosul, postez fotografii….„, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Oamenii s-au grabit sa il felicite pe Mitropolitul Banatului.

Cam asa ar trebui sa fie toti preotii : cu inima deschisa catre cei sarmani. Ma inclin in fata unui astfel de om si slujitor al Bisericii, a scris un utilizator de Facebook.

Onoare şi respect pentru acest părinte care nu îşi pune chipul pe un clopot de 55000 euro şi din puţinul său ajută această familie nevoiaşă, a notat un altul.

Oameni ca el ma fce sa imi recuperez cat de cat credinta ,Dumnezeu sa ii ajute acestui parinte asa cum si el a ajutat aceasta familie nevoiasa, a scris un altul.

Exit mobile version