Opinia Timisoarei

Mitropolitul Banatului si-a petrecut onomastica alaturi de sarmani, la Timisoara. El le-a oferit mancare si daruri. Foto si video

Inalt Prea Sfintia Sa Ioan, Mitropolitul Banatului, a făcut o traditie din a-si petrece ziua onomastica alaturi de cei sarmani. El a mers un adapost unde a dus mancare calda, haine si cozonaci.

CITESTE SI: Vieti salvate mai rapid in 2019 in Timis. Autospeciale noi, dar si echipamente pentru interventii in caz de inundatii ori pene de curent. Foto si Video 

Mitropolitul Banatului a vizitat adapostul de pe strada Invatatorului. IPS Ioan Selejan si-a serbat onomastica alaturi de oamenii strazii, nevoiasii care pentru al treilea an consecutiv sunt gazduiti si ingrijiti de Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara. Le-a oferit o masa calda, haine si cozonaci care le-au fost impartite celor 35 de suflete aflate in aceasta noapte in adapost. “ transmit reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala.

Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara inregistreaza in perioada functionarii adapostului de iarna in total peste 2500 de intrari, oameni ai strazii, fara adapost.

Exit mobile version