Opinia Timisoarei

Miting la Timisoara, in fata Prefecturii. Sute de oameni sunt alaturi de familia Bodnariu a caror copii au fost luati de statul norvegian!

TIMISOARA. Sute de oameni, printre care si politicieni au participat, sambata, la un miting de sustinere a familiei Bodnariu din Norvagia careia statul norvegian i-a cei cinci luat copiii.

Protestatarii au purtat pancarte cu mesaje precum „SOS Vrem copiii inapoi” sau „Romania trezeste-te! Barnevernet (institutia de protectie a copiilor din Norvegia – n.r.) ne-au furat copiii!”.

Manifestarea s-a desfasurat in fata Prefecturii Timis si a fost organizata „impotriva abuzurilor Barnevernet si in semn de solidaritate cu familia Marius si Ruth Bodnariu, familie a caror cinci copii au fost luati abuziv de catre statul norvegian”, au anuntat organizatorii.

Printre manifestanti s-au numarat senatorul Ioan Iovescu si deputatul liberal Horia Cristian.

Prefectul judetului Timis, Mircea Bacala a coborat si el in mijlocul manifestantilor si le-a vorbit acestora, spunand ca este solidar cu demersul lor. Prefectul a primit, apoi, din partea manifestantilor, un memoriu pentru a-l transmite mai departe Guvernului Romaniei.

La final, manifestantii au spus rugaciunea ”Tatal Nostru”.

Exit mobile version