Opinia Timisoarei

Miting de sustinere a premierului: ‘Grindeanu nu uita, Banatu-i de partea ta’

Un miting de sustinere a premierului Sorin Grindeanu are loc, joi seara, intr-un important oras din Banat. Oamenii s-au adunat in piata centrala si au strigat mesaje de sustinere a primului ministru.

CITESTE SI: Sunt de la Politie, fiul dvs e in sala de operatie! Ce a urmat dupa anuntul cutremurator intr-o familie din Banat 

Un miting spontan are loc, joi seara, la Caransebes, in judetul Caras- Severin, in orasul natal al premierului Sorin Grindeanu, de sustinere a acestuia.

Oamenii s-au adunat in piata centrala din Caransebes, langa Catedrala municipala, in jurul orei 17.00 si poarta pancarte pe care au scris mesaje precum: ”Jos Iohannis”, ”Iohannis, jos labele de pe Romania”, ”Sustinem Guvernul Grindeanu” sau ”Noi suntem romani”.

CITESTE SI: Cum te prind, cum te ard! Cand nerusinarea n-are margini la Timisoara, dar e pedepsita 

La mitingul de sustinere a premierului se striga si lozinci: ”Grindeanu nu uita, Banatu-i de partea ta”, ”PSD nu uita, lumea e de partea ta” sau ”Du-te Iohannis”.

Mitingul de la Caransebes nu a fost lipsit de incidente. Unui batran prezent in multime i s-a facut rau si a lesinat. Oamenii au sunat imediat la numarul de urgente 112, iar o ambulanta l-a preluat pe barbat si l-a transportat la spitalul din oras pentru a primi ingrijiri medicale.

CITESTE SI: ‘Hranim porumbeii, nu coruptia’, la Timisoara! Mamici, tatici si bunici, chemati cu cei mici la o actiune inedita in centru  

Mitingul de la Caransebes nu este asumat nici de PSD Caransebes, nici de filiala judeteana a acestui partid.

Primul ministru Sorin Grindeanu s-a nascut in 5 decembrie 1973 la Caransebes, in judetul Caras- Severin.

Foto: expressdebanat.ro

Exit mobile version