Opinia Timisoarei

FOTO! Miting de protest al sindicalistilor, sprijiniti de PSD si PNL Timis, fata de adunarea ministrilor PDL la Timisoara! Peste 150 de persoane pe platoul din fata Salii Olimpia, flancate de autobuze

UPDATE ora 15.30: Jandarmeria Timis: Mitingul a fost ilegal

Mitingul este ilegal, deoarece  nu au obtinut autorizatie nici de la Politie si nici de la Jandarmerie, intrucat organizatorii au depus cu intarziere documentatia. Au avut autorizatie doar de la primarie. Organizatorii acestei manifestatii vor fi amendati„, a precizat adjunctul Jandarmeriei Timis, colonelul Vasile Balota. Acesta a mai precizat ca jandarmii au identificat in jur de 60 de persoane care risca amenzi pentru tulburarea linistii si ordinii publice.

______________________________________

UPDATE 12.00: In jurul orei 12.00, protestatarii s-au mutat in fata parcarii de la CRAFT, iar dupa cateva minute au inceput sa se imprastie. O delegatie a manifestantilor va fi primita de  prim-ministrul Emil Boc.

_________________________________________________________________________________

Peste 150 de sindicalisti si revolutionari s-au adunat pe platoul din fata Salii Olimpia intr-o miscare de protest, chiar peste drum de centrul regional de Afaceri unde sunt programate mai multe sedinte ale PDL la Timisoara.

Inarmati cu fluiere si steaguri, sindicalistii au adus mai multe pancarte pe care sta scris Jos guvernul Boc! Somaj in masa! Salarii scazute! Au scandat „Demisia!”, „Azi in Timisoara, maine in toata tara!”, „Jos Guvernul Boc!”


Alaturi de membri ai PNL Timis, conducerea PSD Timis, prezenta la miting este furioasa ca 4 autobuze au fost parcate de-a lungul salii chiar in fata lor, iar manifestantii de pe platoul de la  Olimpia sunt acoperiti de acestea. In plus, jandarmii au montat garduri de protectie spre soseaua care desparte sala Olimpia de CRAFT.

Sunt ascunsi dupa 4 autobuze si o duba de jandarmi. Noi manifestam pasnic, pentru asta s-a murit in Timisoara. In 9 ani de zile acesti guvernanti n-au trecut pe la Timisoara, acum ca se apropie alegerile au venit” a spus Titu Bojin, seful PSD Timis prezent la protest.

Aceasta manifestare a fost autorizata legal. Ceea ce nu este legal este ce au facut acesti domni care au pus autobuzele in fata ca sa acopere manifestarea. E un abuz si nu suntem intr-o tara din Orientul Mijlociu. Aceasta este o zona corputa„, a declarat Sorin Grindeanu, liderul PSD Timisoara, aratand spre cladirea Centrului de Afaceri.

In multimea adunata pe platoul din fata salii Olimpia se aflau: Titu Bojin, presedintele PSD Timis, Sorin Grindeanu, prim-vicepresedinte al PSD Timis si lider al organizatiei municipale a PSD, Adam Craciunescu, vicepresedinte al PSD Timis, Radu Toanca, Sorin Ionescu,  Cristian Anton, Ovidiu Branzan, Eugen Dogariu. Alaturi de ei sunt aproximativ 20 de membri ai organizatiei de tineret a PNL Timis.

Intreaga zona a a fost atent monitorizata de ofiterii SPP care au filmat de la inaltime manifestarea de protest.

Patru tineri protestatari, retinuti de politisti

4 tineri care au traversat ilegal strada, au iesit din perimetrul autorizat pentru miting si ingradit cu garduri si au incercat sa intinda o banda pe care statea scris „Aici sunt banii dvs. si Zona corupta” au fost ridicati de oamenii legii si au fost amendati cu cate 1.000 de lei fiecare.

Cei aproximativ 150 de manifestanti sunt inconjurati de jandarmi care se asigura ca nu se vor produce incidente.

FOTO: Dariana Dragos

CITESTE SI: Emil Boc, despre remaniere, la Timisoara: Nu este pe agenda Guvernului si nu e prioritatea mea in acest moment. Premierul a semnat un protocol cu fabrica de anvelope Continental din Timisoara

CITESTE SI: Cutia in care se gasea cadoul UVT pentru ministrul Finantelor Gheorghe Ialomitianu era…goala! Disparuse din ea cravata cu insemnele Universitatii de Vest din Timisoara pe care conducerea a oferit-o oaspetelui

CITESTE SI: Marin Anton, ales presedinte al Comisiei Nationale a PDL pentru Infrastructura, Energie si Mediu, devenit secretar executiv al PDL

CITESTE SI: Emil Boc si Anca Boagiu, nemultumiti pe autostrada Timisoara-Arad! Constructorii amenintati cu penalizari! Lucrarile vor intarzia doua saptamani! Vom putea circula pe autostrada abia din 15 decembrie

CITESTE SI: Studentii timisoreni vor sa faca practica la stat! Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, le-a promis studentilor la Timisoara semnarea unui protocol cu FEAA! Vezi declaratii Ialomiteanu si Ariton la Timisoara!

CITESTE SI:  Emil Boc, Roberta Anastase, Traian Igas, Daniel Funeriu, Anca Boagiu, Sulfina Barbu si alti ministri la Timisoara la Biroul Permanent National al PDL! Peste 1.300 de delegati vor participa la mai multe sedinte


Exit mobile version