Opinia Timisoarei

Misiune indeplinita. Prima victorie in Cupa pentru echipa de baschet a Timisoarei

TIMISOARA. SCM OHMA Mozzart Bet Timisoara a debutat cu dreptul in noua editie a Cupei Romaniei, 80-72 duminica seara cu CSM Targu Jiu, in grupa E a competitiei ce se desfasoara la Medias, in organizarea gruparii CSU Sibiu.

CITESTE SI: Dintr-un necesar de 250.000 de tone de carbune pentru a incalzi Timisoara toata iarna, Colterm anunta ca are acum in stocuri 45.000 de tone. Ar putea creste pretul gigacaloriei

A fost al patrulea succes din tot atatea meciuri oficiale disputate in acest inceput de sezon, in trei competitii diferite. Primele doua au venit in Alpe Adria Cup, urmate de victoria recenta din Liga Nationala de Baschet Masculin, acasa cu Focsaniul si cea de la Medias.

„Leii” din Banat au castigat trei dintre cele patru sferturi ale intalnirii, primele doua cu 18-17 și, respectiv, 26-19, si ultimul cu 20-17, cedandu-l doar pe al treilea, cu 16-19.

Noul capitan Nikola Gajic si-a condus echipa din teren cu o prestatie deosebita, 29 de puncte si 9 recuperari. Laci Lazar a contribuit cu 10 puncte si 10 recuperari, iar Adam Mirkovic a pus pe tabela 16 puncte.

Luni seara, in ultima partidă a grupei E din Cupa Romaniei, echipa banateana va da piept cu CSU Sibiu pentru primul loc in grupa si calificarea directa in Turneul Final 8 (ora 19:00, FRB TV – YouTube).

Exit mobile version